Шофьор на Голф опита да избегне огромното задръстване на магистрала Хемус преди

...
Шофьор на Голф опита да избегне огромното задръстване на магистрала Хемус преди
Коментари Харесай

Шофьор на Голф кара в аварийната лента, за да избегне тапата на Хемус

Шофьор на " Голф " опита да избегне огромното запушване на автомагистрала " Хемус "  преди тунела „ Топли дол ".  Той се е движил по спешната лента сред тунел " Ечемишка " и тунел " Топли дол " в посока Варна. За това сигнализираха от Европейския център за транспортни политики (ЕЦТП). 

" Докладван ни е извършител придвижващ се в спешната лента на Автомагистрала " Хемус " сред тунел " Ечемишка " и тунел " Топли дол " в посока Варна ", пишат от центъра във фейсбук страницата си.  

Товарните коли в посока София се пренасочват от автомагистрала (АМ) „ Хемус " по път Ботевград - София. Мярката се постанова по самодейност на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - София във връзка ремонта на тунел „ Топли дол " на автомагистрала „ Хемус " и интензивния трафик на транспортни средства в деня преди почивните дни, оповестиха от АПИ. 



Създадена е следната организация на придвижване: товарните коли в посока София на Автомагистрала „ Хемус " се пренасочват на пътен възел „ Ботевград " към Ботевград, където по околовръстния път на града, трафикът продължава по пътя Ботевград – София.

Леките коли на Автомагистрала „ Хемус " в посока София изчакват на шпации пред тунел „ Топли дол ", където от време на време се пропущат, заради основаната организация за понижаване на образувалата се колона от транспортни средства в посока Варна, посредством отделяне на две ленти за придвижване в посока Варна.

Основният ремонт в тръбите в посока Варна на тунелите „ Топли дол " и „ Правешки ханове " на автомагистрала „ Хемус " стартира на 8 ноември. При осъществяването на строителните действия придвижването се реализира в двете посоки в тръбите за София на двата тунела. Планира се ремонтът да продължи до юли следващата година, когато ще се възвърне придвижването през тях и ще стартира обновяването на тръбите в посока София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР